top of page
Пошук
  • Фото автораCycloneService

Немає вантуза: 5 способів прочистити унітаз

Оновлено: 9 квіт. 2023 р.


Деякі з найпоширеніших страхів у світі включають страх висоти, клоунів, закритих просторів та ситуацій, коли потрібно прочистити унітаз, а вантуза поруч немає. Ці неприємності завжди трапляються у найбільш незручний момент - наприклад, у будинку тещі, на святкуванні, на побаченні ...

Ми не бажаємо нікому бути в ситуації коли трапляються неприємності у вашому туалеті: підняття рівня води чи забиття. Саме тому ми зібрали список кращих способів прочистки унітаза підручними засобами.


Гаряча вода але не кипяток

Тут слід буди обачнішим і розрізняти гарячу воду та кипяток. Гаряча вода очистить унітаз розчинивши засмічення. А кипяток може призвести до пошкодження кераміки унітаза, що є набагато більш неприємною проблемою.

Візьміть настільки велике відро, з яким ви зможете впоратися, і наповніть його гарячою водою. Рух води в поєднанні з теплом допоможе видалити та промити засмічення.


Миючий засіб для посуду

Миючий засіб для посуду призначений для розкладання жиру та інших залишків їжі, з якими він контактує. Тому він майже так само ефективний у розкладанні засмічень у унітазі. Якщо у вас є можливість почекати, миючий засіб для посуду може допомогти прочистити унітаз.

Видавіть принаймні склянку миючого засобу для посуду в унітаз і залиште його на 30-40 хвилин. Після цього перевірте, чи почав падати рівень води в унітазі, що є ознакою того, що миючий засіб працює. Якщо рівень води знижується, тоді ви можете спробувати змити унітаз!


СІЛЬ ЕПСОМ (Англійська сіль)

Сіль Епсом - не щось, що є у кожного під рукою, але якщо вона лежить у вас вдома, то може стати корисною для вас.

Коли її налити в унітаз, вона створює пінну хімічну реакцію, яка допоможе відчепити та очистити зливи. Дайте їй близько 15 хвилин, щоб вона виконала свою роботу,

перш ніж спробувати змити злив ще раз.


Туалетна щітка

Це лише для відчайдушних, остання спроба. Візьміться за ручку туалетної щітки, просуньте щітку в дренажний отвір і почніть рухати рукою вперед-назад. Не будьте надто буйні, щоб не нашкодити туалету, але будьте енергійні. Це може бути неприємно, тому ми рекомендуємо одягнути рукавички або старий одяг на випадок розбризкування.


Викли спеціаліста з CycloneService

Якщо нічого не допомагає, можливо, настав час звернутися до фахівців , які працюють у CycloneService. Ми завжди готові відповісти на ваш дзвінок і вирішити вашу проблему!

32 перегляди0 коментарів
bottom of page